„Ethereum on jatkoa Satoshin visioon“, sanoo Vitalik viimeisenä mitali-testiverkkona ETH 2.0 -julkaisuille

Ethereum kehitystiimi onnistuneesti käyttöön lopullinen MultiClient Medalla TESTNET Phase O (Beacon Chain), 4 th elokuussa ja juuri aikataulussa.

Tämä seuraa Ethereumin kehittäjän Terence Tsaon äskettäistä päivitystä, jonka mukaan Medullan geenitila oli saavuttanut yli 20 000 validoijia viidessä asiakkaassaan; Majakka, Prsym, Teku, Nimbus ja Lodestro.

Ethereum-kehittäjän Ben Edgingtonin aikaisemmassa raportissa oli myös todettu, että Medallan menestys asettaa perustan mainnet-markkinoille saattamiselle vuonna 2020.

”Ethereum 2.0: aa, Medalla TESTNET johtuu elää elokuun 4 : nnen ja se on luultavasti ainoa kenraaliharjoitus ennen aidolta myöhemmin tänä vuonna.”

Koko Ethereum- ja salausyhteisön saavuttama virstanpylväs suoratoistettiin Youtubessa.

Ethereum jatkaa Satoshin visiota

Kehitysryhmän ulkopuolella Bitcoin Evolution: n käynnistysprosessia voidaan kohtuudella pitää monimutkaisena pysyä mukana. Beacon Chain on aivan uusi PoS-lohkoketju, joka toimii ETH 2.0 -verkon selkärankana. Medalla on sen viimeinen testiverkko ennen kuin se isännöidään mainnetissä.

Beacon Chainilla on ollut useita testiverkkoja, päivityksiä ja viiveitä, ja se esittelee vain ensimmäisen vaiheen kolmesta Ethereum 1.0 -siirtymistä Proof of Stake -konsensusprotokollaan.

Seuraava vaihe esittelee sharding-ketjuista koostuvaa Shardingia, toisen testaamattoman konseptin ryhmäketjussa, joka menestyessä toteuttaa Ethereumin unelman puuttua skaalautuvuusongelmaan. Viimeinen vaihe avaa järjestelmän DApp-sovellusten käyttöönottoa ja tapahtumien käsittelyä varten.

Matka siirtää Ethereum PoS: ään alkoi vuosia sitten, Vitalikin päätöksellä ja päättäväisyydellä ratkaista lopullisen skaalautuvuuden ongelma blockchain-kehityksessä. Vuonna 2014 Vitalik kertoi :

”Ethereum 2.0 on aika määrittelemätön; olemme sanoneet vain, että joko ratkaistaan ​​skaalautuvuus- ja konsensusongelma tai kuolee yrittämällä. „

Kuusi vuotta myöhemmin, Medallan lanseerauksen jälkeen, Vitalik sanoo, että Ethereum on jatko unelmalle, jonka Satoshi oli saanut Bitcoinista globaaliksi hajautetuksi maksujärjestelmäksi. Vitalik vastasi käyttäjän Ethereum-meemiin, joka ehdotti, että Ethereum 2.0 vanhentaisi Bitcoinia.

„IMO Ethereum ei ole anti-Satoshi, se on jatkoa Satoshin visioon.“

Alemman äänestysprosentin hikka

Hankkeesta huolimatta menestyksekkäästä käynnistämisestä projekti joutui myöhemmin äänestysprosentin hikkaan. Suositeltu osallistuminen syntymisaikana oli vain 57% odotetusta 80%: sta.

Takaisku tarkoittaa, että verkko ei pysty saavuttamaan lohkon lopullisuutta, ennen kuin se katkaisee kaikki 32 offline-tilassa olevaa ETH-vaarnan validointia.

Ethereum-säätiön Danny Ryan kertoi, että kahden asiakkaan, Nimbuksen ja Lodestarin, osuus on 10% offline-tarkistajista, mutta ryhmä tutkii jatkuvasti validoijien kanssa liittyviä ongelmia ja seuraa mittareita.