Cere was binnen 1 uur uitverkocht op Republic voor het eerste tokenaanbod van 2021

20 april 2021, San Francisco, CA – Cere Network , het eerste gedecentraliseerde datacloudplatform, kondigt vandaag aan dat Cere-tokens binnen een uur uitverkocht zijn in het tokenaanbod van het project op het Republic-platform. Vanwege de grote vraag lanceert het Cere-netwerk zijn openbare verkoop via drie platforms in een primeur in de branche. Na de verkoop die wordt georganiseerd door Republic, wordt Cere beschikbaar gesteld via Polkastarter en DAO Maker. Cere Network wordt ondersteund door Binance Labs, Fenbushi Capital, Arrington XRP Capital, Republic labs, OKEx, AU21 Capital, Kenetic Capital, NGC Ventures, QCP Capital, Woodstock Fund, JRR Capital, Ledger Prime, G1 Ventures, ZB exchange, Gate.io Exchange, Spark Capital en anderen.

„Met Snowflake met de grootste software-IPO in de geschiedenis in 2020, toont de gedecentraliseerde datawolk van Cere Network de enorme kansen die nog steeds aanwezig zijn als het gaat om datawolken“, aldus Fred Jin, mede-oprichter van Cere Network

„De vraag en de ongelooflijke uitverkoop via Republic tonen aan dat het zakelijke aanbod van Cere de besluitvorming en functionaliteit voor zijn Fortune 1000-klanten verder kan verbeteren door gegevens uit ommuurde tuinen vrij te maken.“

Het Cere DDC-platform is native beschikbaar voor alle andere Polkadot-ecosysteemprojecten en zorgt voor een veiligere first-party gegevensverzameling in de cloud door gebruik te maken van blockchain-identiteit en gegevensversleuteling om individuele consumentengegevens te integreren en te segmenteren. Deze gegevens worden vervolgens geautomatiseerd tot in hoge mate aanpasbare en interoperabele virtuele gegevenssets, die direct in bijna realtime toegankelijk zijn voor alle bedrijfseenheden, partners / leveranciers en machine-leerprocessen. De openbare aanbieding van Cere op DAO Maker vindt plaats op 22 april, met de openbare aanbieding van Polkastarter begin mei.

„Cere Network is een van die zeldzame blockchain-projecten met echte producten en echte klanten“, zegt Boris Revsin, hoofd van Bitcoin Era. “Omdat ze al bestaan ​​sinds 2019, hebben ze hun product gestold tijdens een bearmarkt en gebruikten ze hun Silicon Valley-achtergrond om legitimiteit te schrappen, te bedwingen en op te bouwen. Wat je ziet met hun uitverkoop op Republic, is de inspanning van hun harde werk. “

Lees meer over de aanstaande openbare aanbiedingen van Cere Network op Cere’s Telegram-aankondigingen: https://t.me/cerenetwork .

Over Cere Network

Cere Network is het eerste gedecentraliseerde datacloudplatform in overeenstemming met Polkadot, geoptimaliseerd voor servicegegevensintegratie en gegevenssamenwerking. Hoewel de meeste enterprise blockchains simpelweg gedistribueerde grootboeken zijn, is het Cere DDC-platform vanaf de grond af opgebouwd om de nieuwe generatie first-party klantgegevensecosystemen aan te drijven. Met vergelijkbare doelen als cloudplatforms zoals Snowflake, levert het DDC-platform van Cere een nieuw gedecentraliseerd niveau van gegevensprivacy, gegevensflexibiliteit en gegevensinteroperabiliteit.

Cere Network is opgericht door voormalige leidinggevenden van Amazon, Twitch, D-Link en Bebo. Cere wordt ondersteund door onder meer Binance Labs, Arrington XRP Capital, Fenbushi Capital en Neo Global Capital. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, met kantoren in New York en Berlijn.