Bitcoin-johdannaisten kauppiaat lisäävät asemia nousevan nousun jälkeen

Bitcoin-johdannaisten kauppiaat lisäävät asemia nousevan nousun jälkeen
Bitcoinin futuuri- ja optiomarkkinat houkuttelevat kauppiaita, kun BTC: n hinta ampui eilen yli 13 000 dollaria.

Bitcoin Revolution vahva nousutrendi viimeisten 24 tunnin aikana saa institutionaaliset haltijat suojaamaan asemiaan, kun taas BTC: n futuurimarkkinat ennustavat enemmän tilaa härille.

Bitcoin-kauppiaat valmistautuvat seuraavaan suureen liikkeeseen

Laskemattomien Bitcoin-optiosopimusten määrä nousi lähes 2,5 miljardiin dollariin, joka on kaikkien aikojen korkein mittareille.

Optiosopimukset antavat ostajalle mahdollisuuden myydä kohde-etuus tiettyyn hintaan ja päivämäärään tulevaisuudessa. Myyntiin käytetään myyntioptiota, kun taas osto-optioita. Suurin osa vaihtoehdoista vanhenee 30. lokakuuta ja 25. joulukuuta . Lisääntyneet vaihtoehdot OI ehdottaa lisää volatiliteettia tulevina päivinä.

Putoamismäärä on noussut 0,66: sta 0,73: een viime viikolla. Puto- / call-suhdeluvun kasvu viittaa myyntikoron nousuun.

Koska optiot ovat suojausinstrumentteja, suhdeluvun nousu voi myös viitata korkeampiin laitosten spot-ostoihin

Bitcoinin futuurisopimusten avoimet korot (OI) nousivat Glassnoden tietojen mukaan uuteen kuukausikorkeuteen, 2,5 miljardiin dollariin . Pelkästään Chicagon kauppatavaran pörssissä OI: n nousu oli yli 22% viimeisen 24 tunnin aikana.

Toisin kuin optiosopimukset, futuurisopimukset ovat sopimuksen ostajien velvoitteita ostaa tai myydä kohde-etuus tiettyyn päivämäärään ja hintaan tulevaisuudessa.

Eilen myös ikuisten vaihtosopimusten kokonaismäärä nousi kuukausittaiseen korkeuteen, yli 1,6 miljardiin dollariin.

Salausmarkkinoilla ikuisten vaihtosopimusten avulla sopimushaltijat voivat pitää futuuriasemiaan ikuisesti siirtämällä sopimukset sen jälkeen, kun rahoitusosuudet on maksettu määräajoin.

Kokonaismarkkina-asema päättää ikuisten swap-sopimusten rahoitusosuuden. Jos ostajia on enemmän kuin myyjiä, pitkät maksavat shortsit ja päinvastoin. Rahoitusaste on tällä hetkellä hieman positiivinen, 0,003%, ja se ei ole vielä saavuttamassa euforista tasoa, jossa futuurikauppiaat hyödyntävät liikaa asemiaan. Vasta kun tasot ovat saavuttaneet 0,03–0,06%, markkinat voidaan määritellä euforisiksi.